Information om Nöjesnytt i Helsingborg

Nöjesnytt är en av de äldsta och mest väletablerade city- och nöjestidningarna i Sverige. Tidningen har givits ut gratis via tidningsställ i Helsingborg sedan 1996. Ända sedan starten har vi satsat på spännande layout och intressanta reportage, gärna ur en annorlunda synvinkel. Förutom exklusiva intervjuer hittar du bl.a. kommande evenemang, hetaste modet och trenderna, intressanta restips, pulsen i stan´s nöjes- och kulturliv samt det senaste inom teknik, film, musik och spel.  Allt med en stark lokal förankring.

Idag har Nöjesnytt har optimal tillgänglighet. Förutom den tryckta utgåvan ges Nöjesnytt numera även ut som gratisdistribuerad webbtidning samt gratis-app till mobil och surfplatta (Iphone, Ipad, Ipod-touch samt Android). Oavsett om man sitter på caféet och läser den tryckta utgåvan, sitter framför datorn, sitter på tåget med sin läsplatta eller väntar på bussen med sin mobil i handen kan man alltid ta del av Nöjesnytts alla reportage, evenemang och annonsörers erbjudanden.

Målgruppen som läser Nöjesnytt kallar vi den aktiva. Primärt i åldern 18-45 år. Det är dock inte alltid åldern som avgör läsandet utan intresset av evenemang och övrig intressant läsning. Tidningen riktar sig både till den bofasta befolkningen samt alla inresande och besökande.
Nöjesnytt ges även ut i Växjö, Jönköping, Kalmar och Kristianstad.

Antal utgåvor i Helsingborg: 8 st/år

Tryckt upplaga i Helsingborg: 20.000 ex /utgåva  (Totalt 100.000 ex i Helsingborg, Växjö, Jönköping, Kalmar och Kristianstad)

Distribution: Gratis via via ett 100-tal tidningsställ krogar, caféer, butiker och andra noga utvalda mötesplatser.
Distribueras även som webbtidning till gratisprenumeranter.


Kontakt

Här kan du komma i kontakt med Nöjesnytt. Tveka inte om du har synpunkter på innehållet i tidningen eller på nätet.
Prislista & utgivningsdatum

Försäljningschef - Projektansvarig

Martin Brolin
mb@nojesnytt.se
070-6489593
 

Produktion & Layout:

Niklas Berglund
nb@hkm.se

Lena Färm
lena@nojesnytt.se


Besöks- & materialadress

Nöjesnytt
Norra Strandgatan 10,
252 23 Helsingborg